Održavanje web stranica & podrška

Prilikom održavanja vaše web stranice, vodimo brigu o cijelom sustavu. CMS ažuriramo na najnoviju verziju kako bi izbjegli sigurnosne propuste. Radimo sigurnosne kopije vaših web stranica, potpuni back up  (uključuje cijeli home direkorij, baze podataka). U slučaju bilo kakvih nezgoda, vraćamo web stranicu iz back up-a (restore web stranice). Otvaramo nove email račune ili konfiguriramo postojeće. Brinemo o produženju domena i hostinga.

U ažuriranje sadržaja i održavanje web stranica uključena je i priprema poslanih materijala (tekstova, video klipova i fotografija) za objavljivanje na web. Osim uređivanja i kompresije fotografija, napravimo i SEO, optimizaciju za web pretraživače. Sadržaje dodajemo, mijenjamo ili brišemo, a možemo i tempirati vremenska objavljivanja. Ukoliko je potrebno, mijenjamo kontakt podatke koji se nalaze na webu, cjenike, proizvode ili usluge, akcije i slično.

Kada objavljujemo materijale na web stranici, objavljujemo ih i na društvenim mrežama. U cijeni održavanja, otvaramo račune na društvenim mrežama, dizajniramo naslovnice te objavljujemo tekstove, slike ili video na društvenim mrežama.

MINI

To je za vas ako:

Trebate nekoga za upravljanje i održavanje WordPress web stranice, tako da možete biti mirni i usredotočiti se na ono što je najvažnije u vašem poslovanju.

Z

Web hosting 1GB

Z

Ažuriranje WordPressa

Z

Ažuriranje pluginova

Z

Dnevni back up

Z

Restore web stranice

START

To je za vas ako:

Trebate nekoga za upravljanje i održavanje WordPress web stranice u potpunosti, ažuriranje sadržaja, wordpresa i pluginova. Ne uključuje dizajn i razvoj.

Z

Web hosting 1 gb

Z

Uključeno 2 sata ažuriranja sadržaja

Z

Ažuriranje WordPressa

Z

Ažuriranje pluginova

Z

Dnevni back up

Z

Restore web stranice

STANDARD

To je za vas ako:

Želite potpuno održavanje web stranice, ažuriranje sadržaja i podršku za vaše wordpress stranice. U satnicu je uključen dizajn i razvoj web stranice.

Z

Web hosting 1 gb

Z

Uključeno 3 sata ažuriranja sadržaja

Z

Uključen 1 sat za dizajn i razvoj

Z

Ažuriranje WordPressa

Z

Ažuriranje pluginova

Z

Dnevni back up

Z

Restore web stranice

+  u model održavanja uključena su 2 sata dodavanja novih ili uređivanja postojećih sadržaja, te bez obzira na satnicu ažuriranje WordPressa i pluginova na novije verzije. U slučaju da je utrošeno vrijeme veće od dogovorenog, sati se dodatno naplaćuju.

++  u model održavanja uključena su 3 sata dodavanja novih ili uređivanja postojećih sadržaja, te bez obzira na satnicu ažuriranje   WordPressa i pluginova na novije verzije. U ovaj model uključen je i jedan sat rada na dizajnu i razvoju. U tom slučaju date nam popis što treba učiniti i mi ćemo na tom raditi 1 sat. U slučaju da je utrošeno vrijeme veće od dogovorenog, sati se dodatno naplaćuju.

+++  u model održavanja uključena su 6 sati dodavanja novih ili uređivanja postojećih sadržaja, te bez obzira na satnicu ažuriranje   WordPressa i pluginova na novije verzije. U ovaj model uključeno je i 2 sata rada na dizajnu i razvoju. U tom slučaju date nam popis što treba učiniti i mi ćemo na tom raditi 2 sata. U slučaju da je utrošeno vrijeme veće od dogovorenog, sati se dodatno naplaćuju. Ako se pojavi potreba za dodatnim satima u ažuriranju sadržaja, posebno se naplaćuju.

PRO

To je za vas ako:

Za profesionalne web stranice. Želite potpuno održavanje web stranice, ažuriranje sadržaja i podršku za vaše wordpress stranice. U satnicu je uključeno i 2 sata za dizajn i razvoj web stranice.

Z

Web hosting 3 gb

Z

Uključeno 6 sata ažuriranja sadržaja

Z

Uključen 2 sat za dizajn i razvoj

Z

Ažuriranje WordPressa

Z

Ažuriranje pluginova

Z

Dnevni back up

Z

Restore web stranice

Sviđa vam se što vidite?

Kontaktirajte nas! Ako nas želite nešto upitati slobodno nas kontaktirajte preko kontakt obrasca! Ukoliko znate što želite i treba vam web stranica ispunite web upitnik što detaljnije kako bi mogli sastaviti ponudu za vas.

Media-met logo

Kontakt