Premium Content

Nudimo održavanje web stranice prema naušalim paušalnim mjesečnim planovima. U plan održavanja uključeno je trenutno rješavanje problema s wordpressom.

U potpunosti možemo upravljati vašom web stranicom. Izaberite model koji vam najbolje odgovara. Nudimo specijalizirane modele održavanja usmjerene rješavanju vaših problema.

PREMIUM CONTENT namijenjen pisanju tekstova za vašu web stranicu ili blog s određenom tematikom. Isporučujemo visoko kvalitetan, relevantan i zanimljiv sadržaj određene tematike a pritom vodimo računa o optimizaciji tekstova (content writer). Vodimo računa da tekstovi ne budu manji od 300 znakova, da imaju SEO naslov i meta opis.

Pišemo i tekstove u svrhu poboljšanja prodaje određenog proizvoda, gradimo brand od početka obraćajući se ciljanoj publici, pišemo kratke tekstove u obliku strategije marketinga kako bi djelovali na publiku i potaknuli ih na određene akcije (copy writer).

Svi naši planovi održavanja postavljaju se trenutno i mijenjaju mjesečno. Pretplatu možete otkazati kad god želite za sljedeći mjesečni period. Nema ugovornih obaveza. Nakon što se pretplatite na neko od mjesečnih modela održavanja, od vas se očekuje da nam pošaljete korisničke podatke web stranice i cpanela.

 

Pisanje tekstova za web i blogove određene tematike

Pisanje tekstova namijenjenih oglašavanju i izgradnji brenda

Optimizacija tekstova (SEO)

Uključena 4 sata (6 tekstova)

120,00 € (904,14 kn) mjesečno