Drvene kuće Zrinščak

Drvene kuće Zrinščak

Drvene kuće Zrinšćak, obrt je koji se bavi restauracijom starih hrastovih kuća. Naglasak je na preseljenju starih kuća, njihovoj demontaži i ponovnoj montaži na željenom mjestu. Takve kuće zadržavaju sve karakteristike tradicijske drvene kuće, koje uz daljnje uređenje zadovoljavaju sve visoke standarde suvremenog stanovanja. Bavimo se i montažom novih drvenih kuća i kuća od poluoblica.

Ručno izrađen namještaj od stare hrastovine koji će drvenoj kući dati osobnost, izrađujemo prema Vašim zahtjevima i u traženim mjerama. Izrađujemo prozore sa šalaporkama , vrata, stolove, klupe, stepeništa, kuhinje po mjeri, vrtne sjenice, nadstrešnice 

Izrada drvenih kuća ima dugu povijesnu tradiciju u hrvatskim krajevima. Nakon stoljeća zapostavljenosti drva kao građevnog materijala, drvo je ponovno postalo popularno zbog svojih osobina a daje nam osjećaj topline i prirodnog ambijenta.

Mnogi ljudi bi željeli  iskoristiti  postojeću izgradnju, rekonstruirati  ili adaptirati  staru drvenu kuću, vratiti  je u nekadašnje stanje ali i dodati  dašak suvremenosti.

Obitelj se tradicionalno bavi restauracijom, preseljenjem i montažom starih drvenih kuća od 1994. godine.

Responzivan web dizajn

Naše usluge…

WEB DIZAJN
WORDPRESS
WEB HOSTING
ODRŽAVANJE
PODRŠKA

VIZUALNI IDENTITET