PORTFOLIO

"
FIZIO CENTAR RENATO
RJEŠENJE

MEDIA-MET je dizajnirao i razvio elegantnu, responzivnu web stranicu s potpuno novim razvojem brenda kako bi Fizio centar Renato predstavio svoje usluge. Stranica je rađena u WordPressu, najpoznatijem sustavu za samostalno ažuriranje sadržaja.

IZAZOV

Fizio centar Renato je tek krenuo u poslovne vode. Trebali su responzivnu web stranicu kako bi se predstavili javnosti, stranica koja bi bila jednostavna i elegantna. Želja im je predstaviti svoj rad i učiniti svoje usluge dostupnima.

Stivmed je naš dugogodišnji partner i suradnja je uvijek bila na prijateljskom ali i profesionalnom nivou. Specijalizirani su za prodaju medicinske opreme za operacijske dvorane, opreme za hitnu medicinsku pomoć, opremu za edukacije i još mnogo toga.

Ovaj put smo za njih radili edukativnu brošuru na 4 osnovne stranice plus dvije (algoritam i farmakologija) stranice koje se umetnu u brošuru. Brošura je dizajnirana prema bojama i interesima tvrtke.

PRIRODOSLOVNA ŠKOLA KARLOVAC

Izazov

Prirodoslovna škola Karlovac imala je zastarjelu web stranicu u dizajnu i funkcionalnostima. Bez rješenja u digitalnoj pristupačnosti niti GDPR-a.

Rješenje

Nova web stranica napravljena je u WordPressu, responzivnog dizajna i digitalno pristupačna prema zakonskim smjernicama.

Ažuriranje sadržaja je jednostavno i korisnicima pristupačno.

Ustanova za njegu

USTANOVA ZA ZDRAVSTVENU NJEGU

Ustanova za zdravstvenu njegu Karlovac pruža zdravstvene usluge i fizikalnu terapiju po kućama pacijenata. Pokrivaju cijelo područje Karlovačke županije.

 

Ustanovi smo radili redizajn postojeće web stranice koja je bila zastarjela, spora i nefunkcionalna. Napravili smo novu web stranicu modernog i responzivnog dizajna automatskom prilagodbom pregleda na svim uređajima.

Kao javna ustanova, podliježe zakonskim regulativama te je bilo potrebno napraviti web stranicu digitalno pristupačnu.