Poliklinika Tuškan
Edukacijsko simulacijski centar Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije provodi edukaciju građanstva, liječnika, medicinskih sestara i tehničara, vozača koji rade u timovima za hitne medicinske intervencije, stažista svih profila, učenika te žurnih službi s kojima Zavod usko surađuje…
Poliklinika Tuškan
Poliklinika Tuškan radi preventivne preglede, dijagnostiku i liječenje. Za Polikliniku smo radili web dizajn i optimizaciju web stranice. Stranica je moderna, responzivna, izrađena u wordpressu. Osim dizajna web stranice, pružamo i usluge web hostinga.
Aed.hr
Svakome se može dogoditi da se zatekne kraj osobe kojoj treba pomoći korištenjem AED-a, na ulici, radnom mjestu, u sportu ili obitelji. Ako ste prisutni kada se netko pored Vas sruši, izgubi svijest, prestane disati, i Vi možete pomoći. Uključite aparat i slijedite upute AED-a. Ovaj projekt osmislila je tvrtka Kardian. Radili smo web stranicu u wordpressu, osmislili logotip i vizualni identitet. Pružamo usluge web hostinga i održavamo web stranice.
Zaklada Nikola Tesla
Zaklada je osnovana s ciljem poticanja izvrsnosti u obrazovanju, poticanja stvaralačkog i inovativnog znanstveno-istraživačkog rada za nove tehnologije djece i mladih do 30 godina s područja grada Karlovca.
Dom zdravlja Karlovac
Dom zdravlja Karlovac je ugovorna zdravstvena ustanova sa Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, putem kojeg ugovora ostvaruje glavninu svojih prihoda. WordPress, web hosting, održavanje web stranice
Portal hitne medicinske službe
Hitna medicinska služba je portal namijenjen edukaciji djelatnike hitne ali i svih zdravstvenih radnika.
Okosi.hr
Specijalizirana smo trgovina malim pogonskim strojevima. bazirana na program košnje. Željni smo Vam pomoći u odabiru pravog proizvoda, pravilne primjene proizvoda a za proizvode nudimo usluge servisa.
Okosi.hr
Meridijan putovanja, turistička agencija
Bio Development
BIO DEVELOPMENT relies on comprehensive multidisciplinary research in several overlapping scientific fields including environmental science, biology, zoology, agriculture, veterinary medicine, human-animal studies, etc. and is aimed at improving the existing way of breeding and raising farm animals, as well as pet keeping.
River Adventure

Turistička zajednica Karlovačke županije osnovana je radi promicanja i unapređenja turizma Karlovačke županije i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske i druge turističke usluge ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom. Radili smo responzivnu, modernu web stranicu u WordPressu. Uključeni su  i neki posebni dodaci kao što je kalendar događanja. Održavamo web stranicu i pružamo uslugu hostinga.

Kardian
Tvrtka Kardian osnovana je 1998. godine i od tada uspješno posluje. Na ovim stranicama se uz osnovne podatke o firmi nalaze i prodajni program, opisi uređaja, te kratki pregled proizvođača koje Kardian zastupa na području Republike Hrvatske. Medicinski elektronički uređaji koji sačinjavaju paletu ponude Kardiana, odabrani su tako da imaju primjenu u jednom od slijedećih područja medicinske djeatnosti: kardiologija, intenzivna njega, anestezija i hitna medicinska pomoć.
Hrvatsko sestrinsko društvo hitne medicine
Hrvatsko sestrinsko društvo hitne medicine (HSDHM) osnovano je 19. svibnja 2014. godine s ciljem organiziranja trajnog stručnog usavršavanja medicinskih sestara i medicinskih tehničara koji pružaju zdravstvenu skrb u djelatnosti izvanbolničke i bolničke hitne medicine. Radili smo web dizajn, održavamo web stranicu i pružamo usluge web hostinga.
Rupes
Tvrtka RUPES d.o.o. više od 15 godina izrađuje u vlastitom proizvodnom pogonu nadgrobne vaze i lampione od najkvalitetnijeg aluminija. Višegodišnjim prisustvom na tom dijelu tržišta profilirali smo se i dokazali kao domaći proizvođač iznimne kvalitete svojih proizvoda.
Šimičak
KAMIN KERAMIKA ŠIMIČAK je obrt sa 120 godišnjim obiteljskim iskustvom, vrhunskom kvalitetom i širokom ponudom u izradi svih vrsta modernih i tradicionalnih kamina, ognjišta, zidanih i kaljevih peći, štednjaka, roštilja, krušnih peći, vrtnih kuhinja, vrata za kamine i peći, pećnica, grijača za centralno grijanje te ugradnja istih u kamine i kaljeve peći.
Optika Fokus
Optika Fokus s iskustvom dužim od dva desetljeća, bogatom ponudom sunčanih i dioptrijskih naočala, najmodernijih okvira renomiranih svjetskih proizvođača nudi posebne pogodnosti pri kupnji i pregledu očiju.
Aquatika
Drvene kuće Zrinšćak, obrt je koji se bavi restauracijom starih hrastovih kuća. Izrada drvenih kuća ima dugu povijesnu tradiciju u hrvatskim krajevima. Nakon stoljeća zapostavljenosti drva kao građevnog materijala, drvo je ponovno postalo popularno zbog svojih osobina a daje nam osjećaj topline i prirodnog ambijenta.
Aquatika
Javna ustanova AQUATIKA – SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC prvenstveno je namijenjena djeci i mladima, učenicima, znanstvenicima, akvaristima, odnosno lokalnom stanovništvu, kako bi se razvijala svijest o iznimnoj biološkoj raznolikosti te istovremeno educiralo korisnike kako na održiv način koristiti iznimna prirodna bogatstva Hrvatske u funkciji turizma. Web stranica je izrađena u WordPressu, održavamo web stranicu i brinemo o dodavanju novih sadržaja te pružamo usluge web hostinga.
Cycling Adventure
Projekt “KAŽU – pedala” provodi Upravni odjel za gospodarstvo Karlovačke županije u suradnji s Razvojnom agencijom  “KARLA” i Turističkom zajednicom KŽ, kojim će se obogatiti turistička ponuda u županiji, ali i produljiti turistička sezona. Projekt uključuje izradu Operativnog plana razvoja cikloturizma po županiji, dovršenje uređenja i trasiranje dvije započete cikloturističke rute, postavljanje 14 servisnih stanica za bicikle po županiji i prometne znakove na trasiranim cikloturističkim rutama. Standardno… web dizajn, WordPress, hosting…
Zaklada Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti
Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, u skladu sa svojom dugogodišnjom zakladnom tradicijom, na svojoj Skupštini od 29. lipnja 1993. utemeljila je Zakladu, kojoj je cilj unapređivanje kulture, umjetnosti, znanosti i odgoja, kao bitnih čimbenika duhovnoga, gospodarskoga, političkoga i sveopćega napretka Hrvatske. Naše usluge suIzrada web stranice, hosting, održavanje web stranice.
Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije
Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije provodi mjere hitne medicinske pomoći i osigurava prijevoz oboljelih, stradalih i ozlijeđenih u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu i pruža medicinsku pomoć za vrijeme prijevoza.
Razvojna agencija Karlovačke županije
Razvojna agencija Karlovačke županije KARLA d.o.o. osnovana s ciljem učinkovite koordinacije i poticanja regionalnog razvoja na razini područne (regionalne) samouprave prema Pravilniku o upisniku upravnih tijela jedinica lokalne i regionalne samouprave.
Itls
ITLS je neprofitna globalna organizacija posvećena prevenciji smrti i nastanka invalidnosti uslijed traume. Svoje ciljeve ostvarujemo edukacijom osoba uključenih u hitno zbrinjavanje ozljeđenika.
Fember
2015 godine, tvrtka FEMBER d.o.o. odlučila je vratiti dašak starine, te u narednoj godini napraviti prepoznatljivu kuću za odmor, prihvatljivu svim uzrastima, spajajući starinsko s modernim.
Fember
Kickboxing klub «Tigar» je sportska neprofitna udruga, osnovana 28.10.2002. godine u Karlovcu. U proteklih 14 godina postojanja, Tigar je postigao velike uspjehe na sportskom planu o čemu najbolje govore rezultati., te u organizaciji velikih međunarodnih i domaćih natjecanja.