Kontaktirajte nas

Specijalizirana smo digitalna agencija za web dizajn.

logo

Izrada web stranica i web dizajn su naša specijalnost. U godinama koje su prošle odradili smo niz kvalitetnih projekata. Održavamo web stranice, educiramo klijente, ažuriramo cms na najnovije verzije kao i pluginove. Dodajemo, mijenjamo ili brišemo sadržaje, radimo stalno na razvoju vaših web stranica.

Svakom klijentu omogućujemo besplatan, brz i kvalitetan web hosting.

Cilj nam je održati kvalitetu te ne ugroziti pozitivna korisnička iskustva. Zato naš pristup prema svakom klijentu je osoban i to želimo zadržati i razvijati.

Osim toga, poštujemo dogovorene rokove i proračun.

Uvjeti korištenja

Više ili manje radimo…

  • Web dizajn 97% 97%
  • Održavanje web stranica 95% 95%
  • Grafički dizajn 60% 60%
  • Print dizajn 45% 45%
  • Društvene mreže 49% 49%
  • Web aplikacije 57% 57%

media-met logo

email: info@media-met.hr

tel: +385 95 33 44 666

web: media-met.hr

Ostavite Pravi dojam!

Ako ste u potrazi za tvrtkom koja bi vam napravila dizajn i izradila web stranicu, onda ste na pravom mjestu. Osobnim pristupom svakom projektu stvaramo najbolja korisnička iskustva.

Želite uspostaviti snažnu ONLINE prisutnost… Ne vladate HTML-om i CSS-om, ne želite imati gnjavažu s kodom a ipak želite moćnu web stranicu kojom možete potpuno upravljati bez poznavanja linije koda.

Bez obzira na veličinu vaše tvrtke, ako se natječete na današnjem tržištu izuzetno je važno imati dobru web stranicu. To je digitalna projekcija tvrtke koju predstavljate.

Nakon poslanog upita sa vaše strane, na nama je da vama pošaljemo ponudu prema podacima koje ste nam dali u kontakt obrascu. Više puta, to neće biti dovoljno da bi se definirali svi ciljevi te će biti potreban sastanak radi detaljnijeg dogovora.

Modernizirati ćemo vaš brand u profesionalno izrađenoj, modernoj i preglednoj web stranici, jednostavnoj za navigaciju. Web stranica će biti usmjerena da struktuirano gradi lojalnost vašem brandu i poveća konverziju.

NAzovite nas!

Ostanimo u kontaktu!