Usluge

Web dizajn

WordPress je CMS platforma koja nudi nebrojene mogućnosti i funkcionalnosti za uspostavu digitalne pristupačnosti i podršku u stvaranju dinamičnih web stranica. Media-met je specijalizirana agencija za rad s WordPressom.Pružamo potpune usluge responzivnog i originalnog web dizajna sve do konačne objave stranice na internetu.

UI/UX

Dizajnersko razmišljanje je srž onoga što radimo. Sve se odluke donose imajući na umu krajnjeg korisnika. Da bismo stvorili kvalitetna korisnička sučelja, u svom se dizajnu fokusiramo na pojedinca. Trudimo se poboljšati korisničko iskustvo do najboljih postignutih rezultata.

Digitalni marketing

Omogućujemo inovaciju i rast! Pomažemo naprednim tvrtkama da dizajniraju, grade, lansiraju i razvijaju digitalne proizvode i usluge. Našim klijentima pomažemo pokrenuti, održati i razvijati svoje poslovanje.

E-Commerce

Većina robnih marki eCommerce preferira WordPress kao svoju CMS platformu zbog svoje bogate funkcionalnosti i sigurnosti. Ako također želite razviti svoju web stranicu za e-trgovinu koristeći WordPress, naši stručnjaci mogu vam to omogućiti. 

Podrška & održavanje

Vodimo računa o sigurnosti vaših web stranica, redovito na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj osnovi spremamo kopije vaše web stranice te ih po potrebi vraćamo. Ažuriramo sadržaje, radimo izmjene u dizajnu, ažuriramo CMS i dodatke na najnovije verzije.

Web hosting

Da bi stranica savršeno funkcionirala potrebno je imati dobar hosting. Svim našim klijentim kojima radimo web stranice, nudimo besplatan hosting i registraciju domene prvih 12 mjeseci.