Strategija. Dizajn. Web razvoj. Integracije.

Jedna strast. Mnogo disciplina

Što radimo?

Web razvoj

Kao cjelovita tvrtka za razvoj web stranica, stvaramo prilagođene web aplikacije za sve industrije, uključujući nekretnine, e-trgovinu, obrazovanje, zdravstvo, menadžment, putovanja i druge.

Web dizajn

Nudimo vam slobodu provedbe vaših dizajnerskih ideja. Spojite svoje snove s vještinama naših dizajnera i dobit ćete jedinstven dizajn i uvjerljivo korisničko iskustvo za vaše web mjesto.

Administracija & održavanje

Imamo DevOps tim za postavljanje sigurnosnih kopija baza podataka, sigurnosnih zakrpa, ažuriranja softvera i konfiguraciju okvira za vaš poslužitelj.

E-commerce

Možda će vam trebati napredno rješenje za e-trgovinu koje će vam omogućiti da zabilježite veći udio potencijalnog mrežnog prihoda tijekom integracije s postojećom bazom podataka proizvoda i / ili poslovnim sustavom. Naša napredna rješenja za e-trgovinu prilagođena su vašim potrebama, bez žrtvovanja značajki.

UI/UX DIZAJN

Nudimo stalnu kvalitetu koja se proteže na svaki nivo razvoja aplikacija. Da bismo stvorili kvalitetna korisnička sučelja, u svom se dizajnu fokusiramo na pojedince, a ne na apstraktne „korisnike”.

BRAND IDENTITET

Glavni cilj naše usluge identiteta robne marke je stvoriti dosljednu sliku vašeg branda. Identitet robne marke uključuje logotip, ključne boje, znakove i stil ilustracija, umjetnosti, fotografija i grafičkih elemenata. Na zahtjev također organiziramo marketinške kampanje.