Pravila privatnosti

Media-met, obrt za računalne usluge. Adresa naše web-stranice je: https://media-met.hr, email: info@media-met.hr. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedena Pravila privatnosti. Media-met smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s pravilima te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Media-met smatra i sve pridružene stranice koje pripadaju domeni media-met.hr.

Media-met zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeniti Pravila priivatnosti bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice https://media-met.hr pristajete na ova Pravila privatnosti, Uvjete korištenja i Pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni media-met.hr je prezentacija usluga izrade web stranica i dizajna, programiranje aplikacija i razvoj web stranica.

Media-met se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Media-met nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Media-met ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Medie-met ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama https://media-met.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Media-met i web stranica https://media-met.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama

SVRHA I PRAVNI TEMELJI ZA OBRADU PODATAKA: Vaše osobne podatke koji su nužni u svrhu komunikacije obrađujemo u smislu članka 6. stavka 1. točke (e) UREDBE (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (dalje u tekstu: Opća Uredba). Vaše osobne podatke obrađujemo temeljem legitimnog interesa u smislu članka 6. stavka 1. točke Opće uredbe, u svrhu:

 • davanje odgovora na zaprimljeni upit
 • izdavanje računa
 • međusobne komunikacije
 • boljeg funkcioniranja svih značajki internetskih stranica i omogućavanja boljeg korisničkog iskustva

Usklađenost web stranice s ovim propisima vjerojatno će značiti sklad s zaštitom podataka i privatnosti zakonodavstva diljem svijeta. Ako niste sigurni o našoj sukladnosti u vašoj zemlji, molimo da nas kontaktirate na email: info@media-met.hr

Ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupimo o vama kada koristite našu web stranicu.

 • Nikada nećemo koristiti vaše podatke za slanje spam email poruka.
 • U bilo koje vrijeme možete zatražiti prekid email komunikacije.
 • Imate pravo zatražiti brisanje bilo kojih vaših podataka.
 • Nikada nećemo prodati, iznajmiti, objaviti ili distribuirati vaše osobne podatke.
 • Podaci su odgovornost, zato prikupljamo samo neophodne podatke koji nam omogućuju lakšu komunikaciju.

 

KOMENTARI: Na našoj web stranici trenutno nisu dopušteni komentari.

KONTAKTNI OBRASCI: Prikupljamo sljedeće podatke o vama prilikom ispunjavanja kotakt obrasca ili web upita kada se informirate o našim uslugama:

 • Ime i prezime
 • Email
 • Ostale informacije koje se tiču vašeg upita

Ove informacije su pohranjene u našem sustavu radi lakše komunikacije dok traje status klijenta. Mi prikupljamo vaše kontakt podatke isključivo kako bi razumjeli vaše potrebe te vam pružili bolju uslugu. Također ih koristimo za bolju komunikaciju prilikom pružanja naših usluga.

 

MEDIJI: Posjetitelji web stranice trenutno nemaju mogućnost prijenos slika. Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali biste izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika s web-stranice.

WEB PRAĆENJE POSJETILACA: Kao i većina web stranica, tako i naša koristi Google Analytics. Ovaj alat prikuplja podatke u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetilaca na web stranici, otkud su posjetioci došli i koje se stranice posjetili. Mi koristimo informacije kako bi bolje razumjeli posjetioce u interakciji s našom web stranicom.

PRISTUP PODACIMA, IZMJENA PODATAKA ILI BRISANJE OSOBNIH PODATAKA

 • Možete od nas zatražiti da vaše podatke ne koristimo za kontaktiranje.
 • Možete od nas zatražiti brisanje svih vaših osobnih podataka.
 • Možete u bilo kojem trenutku zatražiti izmjenu vaših osobnih podataka.
 • Da bi ostvarili bilo koji od ovih zahtjeva kontaktirajte nas e-mailom  info@media-met.hr

SIGURNOST: Zalažemo se da vaši osobni podaci ostanu sigurni. Da bi spriječili neovlašten pristup vašim osobnim podacima poduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke za zaštitu vaših podataka.

KOLAČIĆI: Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati spremanje imena, adrese e-pošte i web-stranice u kolačiće. To vam olakšava ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, postavit ćemo nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave bit će uklonjeni.

 

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istječe nakon jednog dana.

UGRAĐENI SADRŽAJ S DRUGIH WEB STRANICA: Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

S KIME DIJELIMO VAŠE PODATKE: Ako zatražite ponovno postavljanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u poruku e-pošte za ponovno postavljanje

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE: Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati spremanje imena, adrese e-pošte i web-stranice u kolačiće. To vam olakšava ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, postavit ćemo nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istječe nakon jednog dana.

KOJA PRAVA IMATE NAD SVOJIM PODACIMA: Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI: Molimo da nas kontaktirate na email: info@media-met.hr u slučaju bilo kakvih upita o našoj politici zaštite osobnih podataka koje čuvamo o vama.

Za kontrolu prikupljenih podataka zadužen je Miljenko Gvožđak.